Kategorier
Låssmed

Anlita en låssmed i Bromma när nycklarna är borta

När man tappat nycklar blir det jobbigt när man står där och vill in genom dörren. Ring en låssmed i Bromma med jour så löser man problemet tillfälligt.

Oliver svor högt. Var någonstans är hans nycklar? Han kände i alla fickorna om och om igen. Inga nycklar någonstans. Då mindes han – de låg inlåsta på lagret i arbetsjackan. Han orkade inte med detta också idag.

Hela dagen hade varit galen, allt hade gått käpprätt åt skogen. Jobbet strulade, lunchen hade Oliver tappat i golvet. Som grädde på moset hade han slagit i tån så det stod härliga till trots arbetsskor med stålhätta. Han ville bara in och slänga sig i sängen och dra täcket över huvudet. Han andades djupt och drog upp telefonen.

Låssmed både låser upp och installerar nya lås

Normalt hade mamma extranycklar men nu var hon naturligtvis på Kanarieöarna, vilket inte hjälpte honom nu. Han googlade efter en låssmed som hade jour och kunde öppna. Att regnet öste ner gjorde ju inte saken så mycket bättre en avig tisdag i Bromma. Efter vad som kändes som en evighet såg Oliver låssmedens bil svänga in på uppfarten.

Äntligen skulle han kunna komma in och ta fram reservnycklarna. Låssmeden var pratglad och berättade att de även installerade andra lås på dörrar om man inte ville ha nyckellås. Ett bra lås var kodlås, då behövde man inte fundera på nycklarna. Oliver tyckte det var en bra idé och bad låssmeden höra av sig dagen efter, då han förhoppningsvis var på bättre humör.