Kategorier
Låssmed

Låssmed en nyckelperson i Solna

Det är när man klantat till det man blir varse att det lyckligtvis finns mer än en låssmed i Solna. En person som just då är den allra viktigaste på denna jord.

Planet hade landat strax efter midnatt och Eva var så trött att hon knappt kunde hålla ögonen öppna. Med till sist tog hon sig hem till Solna och skulle snart få krypa till sängs. Eller det var rättare sagt vad hon hade trott. Det var när hon stod utanför dörren hon upptäckte att husnyckeln inte låg i väskan.

Efter att ha tömt allt innehåll i både handväskan och resväskan var hon tvungen att erkänna att hon tappat bort den. Sittande på trappan googlade hon för att se om det fanns någon låssmed i Solna. När hon hittat en som hade jour och ringt var det bara att vänta på hjälpen. Till sin lycka kom denne mycket snabbare än hon väntat sig.

Låssmed botar sömnlöshet

Väl på plats fick hon legitimera sig så att låssmeden kunde vara säker på att det var hennes lägenhet. Sen gick allt snabbt. Det var tydligt att han hade gjort samma sagt många gånger. Eva förundrades dessutom över hur han kunde vara så glad och trevlig när klockan var så mycket.

Kostnaden blev som förväntat men denne fantastiske person var värd alla pengar i världen. Denne hjälpare i nöden som gjort så att hennes liv härligt denna sena timma. För hon lade hellre pengarna på låssmed och sedan få landa hemma istället för att leta reda på ett hotellrum vilket inte skulle varit lätt.