Tack Lush!

Ett riktigt stort tack till Lush som stödjer vårt solidaritetsarbete – genom att donera 115.000 kronor till återuppbyggnaden av Kontrapunkt!! ❤️❤️❤️

I sitt fina meddelande skriver de:

“Ert projekt väver på ett fint sätt ihop mänskliga rättigheter och frågor som rör miljö och hållbarhet och vi tror att ni kommer att kunna göra ett fantastiskt fint arbete med matbanken och matsvinnsköket! “

Det är den första stora företagsdonationen, och den är ett väldigt välkommet tillskott i insamlingen. Den gör att bygget av Malmös solidariska hjärta kan ta några rejäla steg framåt mot att bli verklighet! Vill ditt företag också vara med och bygga solidaritet och sprida kärlek? Kontakta oss så berättar vi mer!

Tack Lush för att ni vill vara med och förverkliga drömmen om ett mer solidariskt Malmö. Det är tillsammans vi bygger en hållbar framtid!

Lush är ett skönhetsföretag som gör vegetariska och veganska hudvårdsprodukter som är fria från djurtester, tillverkade för hand och sålda utan förpackning. Lush Malmö har regelbundet donerat utgående produkter till vår freehop. Donationen som vi har fått kommer från försäljningen av produkten Charity Pot. www.lush.se

Dela på facebook
Dela på twitter