Roots & Kontra: Organisering för en solidarisk och hållbar framtid

Nästa vecka åker vi till Öland för att gå på festivalen Öland Roots! Där kommer vi inte bara chilla och gå på konserter, utan även mötas med organisatörerna bakom festivalen i ett samtal och diskussion mellan oss och med besökare om solidaritet och hållbarhet. ❤️??

Att Öland Roots benämns som Sveriges mysigaste festival är ett resultat av ett medvetet arbete med att skapa gemenskap – att skapa ett sammanhang dit vi tillsammans kan komma bort från samhällets krav och orättvisa strukturer. På festivalen skapar besökarna en gemenskap fylld av den kärlek, solidaritet och medvetenhet som saknas i världen, vår omgivning och politiken som förs.

Det finns alltså många gemensamma tankar med hur vi skapar Kontrapunkt, fastän kontexten i en storstad är annorlunda. Kom och delta i diskussionen! Tillsammans skapar vi en gemensam framtid fylld av kärlek, solidaritet och medvetenhet!

Torsdag 11 juli kl. 14.00-15.00, Skogsdungen, Öland Roots

ORGANISERING FÖR EN SOLIDARISK OCH HÅLLBAR FRAMTID
Hur kan vi med olika förutsättningar och verktyg tillsammans organisera oss för ett bättre samhälle i städer och på landsbygd? Var med och diskutera hur drömmar och visioner konkretiseras med aktivister bakom festivalen Öland Roots och Kontrapunkt i Malmö!

Mer information:
www.olandroots.com (festivalen)
www.bygglove.nu (Kontrapunkt)
❤️??

Dela på facebook
Dela på twitter