Uppdatering dag 17!

Vår insamlingsmätare, i form av solidaritetscentret och kulturhuset vi ska bygga, fylls sakta men säkert med byggstenar! 17 dagar in i kampanjen har mätaren nått upp till 9%.

Vår deadline är 30 september. Regelbundet fram till dess – men senast då – måste vi ha samlat in pengar, material och givetvis engagemang och kompetens så att vi kan genomföra bygget och samtidigt betala för både materialet, arbetet och de fasta kostnaderna under tiden.

På de 112 dagar som är kvar måste vi varje dag samla in 15 000 kr. Hjälp oss att sprida ordet och sälja byggstenar!

? Peppa grannen, sambon, kompisen, föräldrarna, barnen, kollegan att köpa byggstenar!
? Tipsa oss om företag och organisationer vi kan kontakta för att få större bidrag – eller hjälp oss att kontakta dem!
? Bjud in oss att komma och snacka om solidaritetsarbete eller kampanjen!
? Gå med i gruppen Bygglove – vi som bygger med <3 för en solidarisk framtid! och dela med dig av tips och få pepp av andra
? Sälj på loppis och donera pengarna till kampanjen!
? Sätt upp en insamlingsburk på jobbet eller midsommarfesten!
? Tipsa vänner om Kontrashoppen (klädesplagg är ju alltid en bra present!)

Växla din solidaritet och bli en av byggstenarna i det solidariska Malmö!

???
Kampanjen Bygglove är vårt verktyg för att skapa vår framtid. Tillsammans och med kärlek återuppbygger vi Kontrapunkt som Malmös kreativa och solidariska hjärta!

Genom den
solidariska växlingskursen omvandlar vi gemensamma solidariska insatser till ett minskat behov av pengar och till konkreta byggstenar att bygga med. Varje donerad timme i branschkompetens, bygge eller volontärkraft tillsammans med varje donerad sak i form av material och utrustning, sänker den totala summan pengar som vi behöver samla in och blir till byggstenar som bygger upp Kontrapunkt igen. Genom en solidarisk växling blir alla bidrag lika viktiga, oavsett hur stora eller små de är.

Dela på facebook
Dela på twitter